V Prešove zmizlo oplotenie, v Stročíne hliníkový plech. Neuzamknutý bicykel skončil v rukách zlodeja. Zlodej kradol cez okno

17.08.2013 Celý región

V Prešove zmizlo oplotenie, v Stročíne hliníkový plech
Na polícií v Prešove bola včera dopoludnia oznámená krádež oplotenia z areálu vodárenskej spoločnosti.
Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol v období od 30.07.2013 do 14.08.2013 v Prešove na ul. Tatranskej z areálu ochranného pásma vodojemu Šibená hora oplotenie uvedeného areálu. So sebou si zobral pletivo o výške 150 cm v dĺžke 100 m a kovové stĺpiky o výške 200 cm v počte 40 ks. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 700.- € Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.

K podobnému prípadu ako v Prešove došlo aj v obci Stročín, okr. Svidník. Neznámy páchateľ tu niekedy v dobe od 03.07.2013 do 14.08.2013 ukradol hliníkový plech. Neznámy zlodej zvesil z pántov drevené dvere z hospodárskej budovy pri jednom z rodinných domov, vošiel dnu a ukradol odtiaľ viac ako 50 kusov hliníkového plechu. Zároveň poškodil aj oplotenie v zadnej časti záhrady. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 100.- €. Prípad vyšetrujú policajti zo Svidníka ako prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Neuzamknutý bicykel skončil v rukách zlodeja
Iba chvíľka stačila včera popoludní neznámemu zlodejovi na ukradnutie bicykla na prešovskom Sídlisku III.
Prácu zlodejovi však uľahčil majiteľ bicykla (62r.), ktorý ho neuzamkol a nechal ho iba voľne odstavený pri jednej z prešovských reštaurácií. Nešlo pritom o lacný bicykel, ale o horský elektrobicykel v hodnote 1 200.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Zlodej kradol cez okno:
Alkohol a kompóty ukradol doposiaľ neznámy páchateľ z komory jedného z levočských bytov.
Ku krádeži došlo počas noci z utorka na stredu na sídlisku Rozvoj. Zlodej si z ulice otvoril plastové okno komory bytu a z regálu pri okne ukradol fľašu červeného vína, fľašu slivovice, fľašu likéru a tri kompóty. Škoda spôsobená krádežou je vyčíslená na 28.- € a poškodením okna na 150.- €. Levočskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región